POSTANITE EUROSERVIS

ZANESLJIVI SERVISI ZA VAŠE VOZILO

KONTAKT


ZA PROFESIONALNE AVTOMEHANIČNE DELAVNICE - ALI SE ŽELITE VKLJUČITI V MREŽO EUROSERVIS? Vabimo vas, da se povežete z nami in raziščete možnosti in prednosti, ki jih prinaša članstvo vam in vašemu podjetju:
Kaj vas zanima?

KAJ VAM EUROSERVIS PONUJA?INFORMACIJE
Člani mreže EUROSERVIS imajo dostop do vseh potrebnih informacij in osveženih podatkov o posameznih znamkah, tipih in modelih vozil - s temi podatki Euroserviserji kakovostno in zanesljivo skrbijo, da je vozilo vedno vzdrževano in popravljeno skladno z zahtevami proizvajalcev vozil.

TEHNIČNA PODPORA
Zelo uporaben dostop do datoteke z razčlenjenimi opisi najpogostejših okvar in rešitev za približno 14.000 različnih modelov vozil. Predvsem koristno za diagnosticiranje in reševanje napak na področju elektronike.PROFESIONALNI FORUMI
Dostop do profesionalnih spletnih forumov, kjer se strokovnjaki iz avtomobilske servisne stroke z vsega sveta lahko posvetujejo, delijo izkušnje in skupaj iščejo rešitve.

DIAGNOZA NA DALJAVO
Ob večjih težavah se lahko neposredno povežete s specializiranimi tehniki, ki vam bodo pomagali poiskati težavo in jo odpraviti.


IZOBRAŽEVANJA
Sistematični in učinkoviti programi izobraževanj, ki se prilagajajo razmeram na trgu in Euroservis delavnicam omogočajo optimalen nivo profesionalizma. Ti programi pokrivajo tako tehnični kot netehnični del poslovanja, nudijo prodajna in upravljalska znanja, ki so ključna za organizacijo poslovanja, ter svetujejo v zvezi z gradnjo odnosov s strankami.


SODELOVANJE V PROMOCIJSKIH AKTIVNOSTIH
Člani mreže Euroservis se promovirajo in tržijo v skupnih promocijskih akcijah na lokalnem, regionalnem in nacionalnem nivoju, ki jih predlaga Groupauto Adria združenje. Promocija poteka v klasičnih medijih (radio, tisk, TV) kot tudi na digitalnih platformah (splet, FB,…). Posamezne akcije (redne ali sezonske) podprejo tudi določeni dobavitelji rezervnih delov in k sodelovanju povabijo vse zainteresirane člane mreže Euroservis.

SKUPINSKI NASTOPI / DOGOVORI
V slogi je moč, zato lahko člani mreže Euroservis kot skupina pridobijo še dodatno izboljšane ponudbe s področja različnih zavarovanj, tehnične pomoči, bančnih uslug in si povečajo možnosti za uspeh na javnih razpisih.

POSEBNI NABAVNI POGOJI
Člani mreže Euroservis imajo pri nabavi materiala pri pooblaščenih distributerjih / dobaviteljih rezervnih delov in maziv posebne nabavne pogoje v okviru določene rabatne lestvice.


KORPORATIVNA, SODOBNA IN ENOTNA PODOBA
Mreža Euroservis ima priročnik o korporativni podobi, ki s svojimi pravili glede elementov identifikacije, zunanjih in notranjih označitev, tabel, delovnih uniform, poslovnih tiskovin, osnovnega kodeksa urejenosti in čistoče skrbi za urejeno, profesionalno in zaupanja vredno podobo slehernega Euroservisa v očeh strank.
Corporate image