MREŽA EUROSERVIS

ZANESLJIVI SERVISI ZA VAŠE VOZILOKDO SERVISIRA VAŠE VOZILO?

Avtoservisna mreža EUROSERVIS je del svetovne mreže EUROGARAGE z več kot 6.000 servisi širom Evrope in Južne Amerike. Servisi izvajajo storitve v skladu z najnovejšimi trendi in smernicami v avtomobilski industriji. V vozila vgrajujejo originalne rezervne dele oziroma originalu enakovredne rezervne dele.

Leta 2002 je Evropska komisija sprejela uredbo, s katero je želela vzpostaviti večjo konkurenco na prodajnih in servisnih trgih kot tudi na trgih za dobavo rezervnih delov. Vozniki morajo imeti pravico, da svoje vozilo servisirajo, vzdržujejo in popravljajo v avtoservisih po svoji lastni izbiri in po konkurenčnih cenah. To pomeni, da vozila v garancijskem roku proizvajalca vozil lahko servisirate tudi v nepooblaščenih servisih in pri tem ohranite garancijo proizvajalca vozil.

MREŽO EUROSERVIS PO SLOVENIJI SESTAVLJA SKUPINA NEODVISNIH SERVISOV. TI SO SKRBNO IZBRANI NA PODLAGI PRETEKLEGA PROFESIONALNEGA DELA IN IZKUŠENJ TER V SKLADU Z VISOKIMI KRITERIJI SVETOVNE SERVISNE MREŽE EUROGARAGE. AVTOSERVISERJI SE STALNO IZOBRAŽUJEJO IN STROKOVNO IZPOPOLNJUJEJO.

Mreža Euroservis ponuja vrhunsko vzdrževanje, servisiranje vaših vozil po konkurenčni ceni. S tem skrbi ne samo za večjo varnost v cestnem prometu, ampak omogoča daljšo življenjsko dobo vašega vozila in prispeva k varčevanju z gorivom ter manjši onesnaženosti okolja.MISSION

Stars
VALUES
PREDNOSTI SERVISIRANJA V EUROSERVISIH
Vzdrževanje, servisiranje ali popravilo vozila na izbranem EUROSERVISU prinaša številne prednosti:
  • NIŽJE CENE SERVISIRANJA, saj vam vozila ni treba servisirati na pooblaščenih servisih, kjer so storitve praviloma dražje.
  • ZAGOTOVLJENA GARANCIJA PROIZVAJALCA VOZILA.
  • VGRADNJA ORIGINALNIH REZERVNIH DELOV PO NIŽJIH CENAH, saj dobavitelji rezervnih delov prve vgradnje zdaj tudi samostojno nastopajo na trgu s svojimi blagovnimi znamkami in ne pod imenom blagovnih znamk proizvajalcev avtomobilov.
  • HITRA STORITEV, saj so EUROSERVISI vključeni v distribucijsko mrežo rezervnih delov Groupauto International.
  • USPOSOBLJENI SERVISERJI IN TEHNOLOŠKO SODOBNO OPREMLJENE DELAVNICE, saj morajo EUROSERVISI izpolnjevati predpisane kvalitativne kriterije svetovne mreže Eurogarage.
  • ENOLETNO JAMSTVO NA KUPLJENE REZERVNE DELE IN OPRAVLJENE STORITVE.
  • SERVIS V BLIŽINI VAŠEGA DOMA, saj lahko izbirate med EUROSERVISI iz različnih regij Slovenije.
  • NIŽJE CENE SERVISIRANJA, saj vam vozila ni treba servisirati na pooblaščenih servisih, kjer so storitve praviloma dražje.

OUR VIEW
JAMSTVO
Odločili smo se za izvajanje kakovostnih storitev in uporabo najboljših rezervnih delov, ki so odobreni s strani proizvajalcev motornih vozil. Za opravljene storitve in vgrajene rezervne dele vam nudimo 1 letno jamstvo.

Pogoj je originalen račun z navedbo popravila in potrjen vpis v servisno knjižico. Če servisne knjižice proizvajalca vozila iz kakršnegakoli razloga nimate, bomo posege oziroma popravila vpisali v brezplačno servisno knjižico Euroservis. Tako bosta zgodovina posegov in stanje vašega vozila ažurno in verodostojno zabeležena.

DISTRIBUTERJI

BARTOG d.o.o.
Bartog je eno od vodilnih podjetij v Sloveniji na področju distribucije pnevmatik, platišč, nadomestnih delov, dodatne opreme, olj in maziv ter tekočin in storitev servisiranja vseh vrst vozil. Na slovenskem trgu delujejo že več kot 25 let z odlično bonitetno oceno. Vizija in vodilo podjetja je zagotavljanje najvišje kakovosti dobave pnevmatik, rezervnih delov, dodatne opreme in izvajanja servisnih storitev pod konkurenčnimi pogoji v najkrajšem možnem času. Sprehodite se čez pestro ponudbo v spletni trgovini in naročite izdelek na dom ali pa ga osebno prevzemite v eni izmed njihovih poslovalnic. Avtodeli iz njihove ponudbe so visoke kakovosti, priznanih blagovnih znamk. Izdelke za vaše vozilo ponujajo po konkurenčnih cenah, ki so dosegljive vsakemu posamezniku. Prvovrstna storitev nakupa vam omogoča, da sami s pomočjo kataloga rezervnih delov poiščete ustrezen nadomestni del, ga dodate v košarico in osebno prevzemate v poslovalnici ali pa vam jih dostavijo na dom. Udobje spletne trgovine vam omogoča, da takrat ko najbolj potrebujete informacije prav te tudi dobite ne glede na delovni čas 27 fizičnih trgovin po Sloveniji. Preverjena kakovost priznanih proizvajalcev zagotavlja, da vas kupljeni del ne bo pustil na cedilu.

Kontakt:
Bartog d.o.o.
Obrtniška ulica 18
8210 Trebnje
+386 7 34 62 400
info@bartog.si
www.bartog.si

POTOKAR d.o.o.
Prvotno so bili tipično družinsko podjetje, vendar z jasno usmeritvijo. Na trg, ki je bil poznan po visokih odstopanjih glede ponudbe, so želeli vtkati ime, ki bo prepoznavno po kakovostnih avtomobilskih rezervnih delih. Danes lahko rečemo, da so bili v tem pogledu uspešni. Številne stranke, ki jim zaupajo, se že leta vračajo v naše prodajalne. Zastopajo uveljavljene proizvajalce delov za avtomobilsko vgradnjo. Prodajajo dobre dele in še vedno delujejo kot uglašena družina, zavezana skupnim ciljem.

Kontakt:
Potokar d.o.o.
Cesta na Brdo 85
1000 Ljubljana
+386 1 436 33 14
info@potokar.si
www.potokar.si